Uvedení malých výtahů do provozu

13.11.2011 08:50

V pátek 11.11. proběhlo předávaní malých výtahů ve vchodech 2477,78 a 81 do provozu. Vchody 2479 a 80 budou předány 14.11., čímž dojde k ukončení první etapy výměny výtahů. Velké výtahy přijdou na řadu až v lednu 2012.

Doufejme, že jak jsou nové výtahy pěkné, tak budou i dlouho funkční. Proto apeluji na všechny obyvatele domu, aby ve výtazích udržovali pořádek a při přepravě např. stavebního materiálu a jiných věcí dbali zvýšené opatrnosti, aby nedocházelo k poškozování interiéru kabiny.

Oproti starému výtahu má tento nový několik funkcí navíc. Např. při výpadku el.proudu i obsazený výtah sjede do nejbližšího patra a zde otevře dveře, takže nehrozí uvíznutí a kdyby přece jen k uvíznutí došlo z jiného důvodu, tak na panelu je tlačítko zvonku, které když se podrží 20 vteřin, tak dojde ke spojení na dispečink servisní firmy. Začne na vás mluvit operátor, aby si ověřil, že se nejedná o plané volání a vyšle k vám technika, který vás vyprostí. Vše je samozřejmě nahráváno, tak žádáme, aby tato funkce nebyla zneužívána.

Závěrem nezbývá než Vám za výbor SVJ popřát příjemné užívání výtahu.